APK
Onderhoud
Uitlaten
Remmen
Aircoservice
Distributie Riem/Ketting
Banden & velgen

Welkom in onze werkplaats!

Wij staan altijd voor je klaar! Regelmatig onderhoud aan uw auto is altijd nodig om grote verassingen of defecten te voorkomen. Bij Floor Auto’s & Onderhoud gaan wij vakkundig te werk me uw auto. Wij zorgen ervoor dat je de beste prestaties uit uw auto haalt. Jongere of oudere modellen auto’s is voor ons geen enkel probleem wij hebben alle apparatuur in huis om de beste service/onderhoud te bieden aan uw auto. Zorg dat de onderhoudsboekjes aanwezig zijn bij de auto zodat wij deze na de onderhoud kunnen invullen.

Wij garanderen je :
– Een eerlijke & scherpe prijs
– Vooraf altijd overleg over de mogelijk gemaakte kosten
– Een eerlijk advies
– Vervangend vervoer/ haal & breng service
– de gepaste kwaliteits olie & smeermiddel voor uw auto

APK

Veiligheid in en rondom uw auto is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bij de APK ligt hier volledig de focus op. Mochten er punten zijn die niet door de keuring komen nemen we voor reparatie contact met u op. Wil je er meer over weten? Dan kijken we samen naar de afkeurpunten wanneer hij op onze brug staat

Onderhoud

Elke auto heeft een andere interval voor zijn servicebeurt dit loopt uit tussen de 15.000 Km tot 35.000 Km. Dit is afhankelijk van de auto die u rijdt. Twijfel u of u al toe bent aan een onderhoudsbeurt. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Uitlaten

Een lekke uitlaat veroorzaakt de genodigde geluidsoverlast. Ook kunnen hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Kom vroegtijdig bij ons langs, want kleine lekkages kunnen wij doormiddel van laswerk repareren. Ook voor vervanging van uw uitlaatsysteem of dempers bent u bij ons aan het juiste adres.

Remmen

Dat uw remmen goed werken is cruciaal. Door het gebruik slijten ze dagelijks op een geleidelijke manier. Denk aan de remschoenen / blokken, remschijven, wielremclinders. Het is daarom verstandig om u remmen met regelmaat te laten controleren. Bijvoorbeeld tijden uw jaarlijkse grote beurt.

Op onze remmentestbank kunnen wij de prestaties van uw remmen goed waarnemen. Bij de controle checken wij ook uw remvloeistof. Als die verouderd is kunnen er namelijk dampbellen ontstaan en dit beïnvloed de remprestaties van uw auto.

Aircoservice

De airco is niet meer weg te denken bij hedendaagse auto's. Voorkom nare geuren in de auto en dat het lang duurt om het vocht te verwijderen bij beslagen ramen. Wij vullen de koudemiddel aan zodat u weer comfortabel de weg op kan. De prijs van een aircoservice beurt en/of vullen is afhankelijk van de hoeveelheid koudemiddel die in uw auto gaat.

Distributieriem/ketting

De distributie wordt gezien als één van de belangrijkste onderdelen van uw motor. Als ze zijn versleten kan dit ernstige gevolgen voor je motor hebben. De gemiddelde distributie riem wordt tussen de 100,000 en de 150,000 km of na 3 tot 5 jaar vervangen. Omdat elke auto anders is kan dit natuurlijk afwijken. Het is goed om uw fabrieksgegevens te controleren en de interval in de gaten te houden. Loopt de riem over de waterpomp heen, dan adviseren we dit te vervangen in verband te veel spanning op de nieuwe riem.

Banden & Velgen

De banden zijn natuurlijk van een groot belang voor u weg prestaties. Bent u toe aan nieuwe zomerbanden, winter banden of juist 4 seizoenen banden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren banden tegen een scherpe prijs en met onze vakkundige apparatuur kunnen wij de banden met gemak monteren en demonteren. We zorgen ervoor dat uw nieuwe banden vakkundig worden omgelegd en uitgebalanceerd zijn. Ook kunnen we u helpen met het uitlijnen van uw auto.

Bij inlevering van de flyer

25% Korting

op uw volgende onderhoudsbeurt.
Zowel klein onderhoud
als groot onderhoud. M.u.v. verdere reparaties.