Over floor auto's

Willem Floor sr.

Oprichter

Willem Floor Sr.

"54 jaar ervaring en de teller loopt nog"

Als 14 jarige ontdekte ik mijn liefde voor de autobranche. Mijn allereerste baan was bij een autosloperij en snel daarna bij een schade herstel bedrijf. Dit was echter niet genoeg voor mij. Mijn droom was natuurlijk om ooit voor mij eigen te beginnen en daarom moest ik zoveel mogelijk ervaring op doen. Ondertussen ben ik al 24 jaar zelfstandig ondernemer met een bedrijf gevestigd in Bunschoten. Mijn passie voor auto’s is altijd mijn motivatie geweest en wat is er dan mooier om dit samen met je zoon te kunnen doen. In totaal heb ik ruim 54 jaar ervaring in de autotechniek en zijn we nog altijd tellend.

Willem Floor Jr.

"Zorgen dat iedereen tevreden is"

Als 18 jarige was er voor mij geen andere weg te bewandelen dan in de voetstappen van mijn vader. Ik ben altijd ondernemend geweest en daarom ligt mijn focus vooral op de groei van ons bedrijf. Van de facturatie tot de in & verkoop van tweede hands occasions is volledig op mijn buik geschreven. Maar ook voor een week sleutelen draai ik uiteraard mijn handen niet om. Mijn belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is. Zowel met de service die wij verlenen, als onze occasions. Tips of nieuwe ideeën worden altijd zeer gewaardeerd!

Willem Floor jr.

Eigenaar

Teunie Floor

Office Manager

Teunie Floor

"Facturatie en klantcontact voor een bloeiend familiebedrijf"

Wegens toenemende drukte mocht ik er ook aan geloven. Gelukkig kwam mijn ervaring als boekhoudster en administratief medewerkster uitstekend van pas voor de jongens. Om je man en zoon zo'n bloeiende zaak te zien opbouwen is natuurlijk een voorrecht! Voornamelijk ben ik bezig met de facturatie van onze diensten en producten en daarbij neem ik gedeeltelijke klanten contact waar. Voor gedetailleerde vragen wordt u uiteraard door verwezen naar mijn man of zoon.

Marcel van der Cruijsen

"We doen alles voor een duidelijke diagnose"

Als 22 jarige met mijn monteur diploma op zak ben ik begonnen in de automotive wereld. Al snel kwam ik bij Mercedes Benz als eerste monteur terecht. Na ruim 27 jaar met plezier gewerkt te hebben was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Al snel kwam ik uit bij Familie Floor waar ik met open armen ben ontvangen. Floor Auto’s is een warm en hecht familiebedrijf waar ik me volledig thuis voel. Hier zorg ik er voor met alle kennis die ik in huis heb, om de klanten te voorzien van een duidelijke diagnose en een goede reparatie. Hoe groter de klus hoe gelukkiger ik ben! Voornamelijk hou ik mij bezig met uitvoerige reparaties van de motor of transmissie

Marcel van der Cruijsen

Chef Werkplaats

Bij ons ben u altijd welkom of je nou een occasion bij ons hebt gekocht, al 25 jaar klant bent, of helemaal nieuw in de omgeving bent. Wij staan altijd voor u klaar. Niks is ons te gek!

Onze garanties: